Social Icons

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Β(ρομά) παρενοχλούν πολίτες στην Λίμνη - Άνω Λιοσίων


Στην πολύπαθη περιοχή της Λίμνης Άνω Λιοσίων οι ρομά έχουν για ακόμη μια φορά"γλέντια και χαρές". Γλεντούν "με την ψυχή τους" ακούγοντας τα τραγούδια τους μέσα από τα θηριώδη ηχεία τους, ενώ ταυτόχρονα καμαρώνουν τα 10χρονα παιδιά τους που drift -άρουν με τα πολυτελή αυτοκίνητά τους...
Λίγο μακρύτερα, τώρα που πέφτει το σκοτάδι θα ανάψουν μια φωτιά για να κάψουν τα καλώδια που μάζεψαν για να πάρουν τον χαλκό...Που και που βεβαίως αδειάζουν δεσμίδες από τα υπερσύγχρονα όπλα τους, (ακριβώς αυτά που ΔΕΝ μπορεί η αστυνομία να βρει όταν κάνει "τις μεγάλες της εξορμήσεις" για την "πάταξη του εγκλήματος"), έτσι για το καλό... "Να κινείται το χρήμα" όπως έλεγαν και καμάρωναν σε ρεπορτάζ βραδινής εκπομπής, όπου παρουσιαζόταν ένα από τα βασικότερα προβλήματα της περιοχής μας, ως "μια άλλη άποψη", μιας άλλης "κουλτούρας".

Μακριά από τα προσωρινά και διαθλαστικά φώτα της τηλεόρασης όμως, η αλήθεια είναι ΜΙΑ και  δυστυχώς είναι οδυνηρή για χιλιάδες κατοίκους της περιοχής που καθημερινά υποφέρουν από παραβατικές και εγκληματικές συμπεριφορές της "ευαίσθητης ομάδας των ρομά".

Γιατί δίπλα ακριβώς από τους "γλεντζέδες" υπάρχουν κάτοικοι που υποφέρουν, κάποιοι είναι άρρωστοι, κάποιοι άλλοι παραμένουν κλειδωμένοι μέσα στα σπίτια τους, κρατώντας στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους και το τηλέφωνο τους καλώντας την αστυνομία, περιμένοντας να τελειώσει, για σήμερα τουλάχιστον, το μαρτύριο τους χωρίς περαιτέρω επεισόδια.

Στις τηλεφωνικές καταγγελίες κατοίκων, πως καλούν την αστυνομία και αυτή κωφεύει, εκπρόσωποι της Τ.Ο. ΆνωΛιοσίων, επικοινώνησαν με τον αξιωματικό υπηρεσίας του Α.Τ. Άνω Λιοσίων για να πάρουν την απάντηση πως "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ" και πως "ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΆΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ"....!!!!

Η "άλλη άποψη" κ. Σρόϊτερ απλά είναι ένας εφιάλτης για τους κατοίκους στην περιοχή της Λίμνης.
κ. Δένδια, "η πάταξη του εγκλήματος " εξυπακούεται πως θέλει και περιπολικά και αστυνομικούς και κυρίως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ... Αλλά...
κ. Δήμαρχε, το συμβούλιο παραβατικότητας σας...

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και να είμαστε κοντά στους πολίτες που ζητούν το απλό. Ηρεμία και τάξη... ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!
Δεν είναι στις προθέσεις μας να "υποκαταστήσουμε καμία αρχή"ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΖΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ...

Υ.Γ. Πριν λίγες ημέρες ο Βουλευτής Β΄Αθήνας, συναγωνιστής Γ.Γερμενής είχε καταθέσει αναφορά στο υπουργείο δημόσιας τάξης και "προστασίας του πολίτη" για το θέμα, το οποίο όμως, ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι τόσο θερμό που ακόμη δεν αγγίζεται...